Wij trainen positief

Dit houdt in dat wij werken met een beloningssysteem. Vertoont de hond positief gedrag, dan krijgt hij wat lekkers. Zo leren we de hond om zelf na te denken over wat wij graag van de hond zien. Krijgt hij daar dan ook nog eens een beloning voor, dan zal hij daar extra blij van worden. Je zal zien dat jouw hond hier zelfvertrouwen mee opbouwt. En wat nog belangrijker is, jouw hond vind het fantastisch om met jou samen te werken.

Vanaf de basiscursus werken wij met een clicker of een clicker woord. Het werken hiermee zorgt ervoor dat je het juiste moment kunt aanklikken en belonen. Zodra jouw hond de oefening beheerst, bouwen we de clicker weer af.

F.A.Q.

Moet ik voor de basiscursus zelf een clicker aanschaffen?

De clicker krijgt u van ons. De oefening om de clicker aan te leren krijgt u voor de cursus.

Moet ik altijd met een clicker werken?

Zodra de hond de oefening kent, dan bouwen we de clicker meteen weer af. Het is echt voor het aanleren van een oefening. U zult zien hoe snel de hond leert.

Moet ik nog speciale dingen aanschaffen?

Tijdens de training werken we met een lijn van tenminste 1,80 m. Deze kunt u ook in onze webshop aanschaffen. Ze zijn in de winkel soms lastig te vinden. Een (Flexi) rollijn is ongeschikt om mee te trainen. Een speeltje is handig om tussen de oefeningen door te gebruiken.

Is het ook mogelijk om de cursus contant te betalen?

Contante betaling is ook mogelijk. Neem dan even contact met ons op. We maken de inschrijving dan handmatig in orde.

Ik kan niet meer reserveren omdat de groep vol is

Wij werken met kleine groepjes. Is een groep vol, neem dan even contact met ons op. Eventueel kan er nog een nieuwe groep worden opgestart.