Over mij

Mijn naam is Mariëlla van Eijk en ik geef al een aantal jaren als zzp-er met veel plezier les op de Martin Gaus Hondenschool in Zoetermeer en Katwijk. Privelessen gaf ik al onder de naam Dogs and Joy maar nu komen daar de groepslessen in Katwijk bij.

Voor de detectielessen heb ik een mooie locatie ingericht naast de hal waar de andere lessen worden gegeven.

Plezier, samenwerken, positiviteit en kijken naar wat jij en je hond nodig hebben staan voorop. Elke hond is anders en heeft een andere aanpak nodig. Sommige honden doen alles voor een snack en sommige honden werken liever met een speeltje. Het gaat om wat de beloning voor jouw hond is. Alleen dan komt een mooie samenwerking tot stand.

Wij trainen uitsluitend positief. Dat houdt in dat we werken met een clicker of een clicker-woord. 

Door te werken met een clicker kun je het gewenste gedrag meteen aanklikken. Hierdoor zal jouw hond heel snel leren. Hij weet immers dat goed gedrag iets leuks oplevert. Dit bouwen we natuurlijk ook snel weer af als de hond de oefening begrijpt.

Door elk jaar meerdere bijscholingen, cursussen en workshops te volgen, hou ik mijn kennis up-to-date.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • puppycursus
  • basiscursus
  • vervolg I, II en III
  • detectie
  • sport en spel
  • behendigheid
  • privélessen
  • leuke dingen doen met je hond

Gediplomeerd

Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Alleen zo kunnen we de kwaliteit garanderen.

Passie voor honden

Mijn passie voor honden is ontstaan toen ik zelf een hond uit het buitenland kreeg en op zoek moest naar verschillende manieren om te trainen.

Jarenlange ervaring

Inmiddels werk ik al jaren met plezier als zzp-er op de Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer en Katwijk

Aftersupport

Heeft u vragen waar we tijdens de training niet aan toe komen, dan kunt u natuurlijk ook na de training bij ons terecht.

Mijn missie

Mijn energie haal ik uit de positieve woorden van de cursisten. Als ze bij mij komen met een probleem waar ze tegenaan lopen en ik zie de samenwerking groeien met wat handvatten en een enthousiaste hond, dan kan ik daar intens van genieten.

Het aanpassen van de methode om te leren is belangrijk. Kijken naar de cursist en naar de hond en dan de lessen individueel aanpassen.

Dat is maatwerk.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met positieve training en wat je daarmee kunt bereiken.