Training

Cursus Honden Massage

Hondenmassage is geschikt voor alle honden. Het is prachtig om te zien hoe de band tussen de hond en de eigenaar groeit. Intens genieten als de hond zicht heerlijk kan ontspannen. Balans brengen in het lichaam heeft invloed op pijn en gedrag.

4

Lessen

60 minuten

Les duur

€ 80,-

Prijs

Over mij

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Kynomassage. Het kijken naar de stand van het lichaam, vacht en gedrag kan al heel wat prijsgeven over de probleemgebieden van de hond. Het systematisch en rustig aanpakken van deze gebieden kan veel verlichting geven. De hond zal hierin zeer bepalend zijn. Die kan heel goed aangeven wat hij wel en niet prettig vind. Onze taak is om deze signalen te herkennen zodat het prettig blijft voor de hond.

Zelf kan ik intens genieten als ik zie hoe heerlijk ontspannen de honden en de cursisten zijn.

Training locatie

Dit gaat jouw hond leren

Met theorie- en praktijklessen gaan we in 4 weken aan de slag met het aanleren van een ontspanningsmassage bij jouw hond. Stap voor stap gaan we samen aan de slag en kijken we wat jouw hond prettig vind. Thuis kun je aan de slag met de dingen die geleerd zijn. Een hond moet vaak wel even wennen aan deze manier van aanraken. Het herkennen van de signalen die jouw hond kan afgeven is bepalend hoe lang je per sessie door kunt gaan. Aan het eind van de cursus ben je in staat om een heerlijke ontspanningsmassage aan jouw hond te geven.

Wij zijn geen medisch specialisten. Bij twijfel zullen wij altijd doorverwijzen naar een dierenarts.

 

Training bestaat uit:

Balans
Genieten
Gedragsverandering
Intensieve band met je hond
Ontspanning

Schrijf je nu in voor hondenmassage

Wil je ook leren hoe jij je hond lekker kan masseren? Schrijf je dan nu in!

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie. Binnenkort komen de data beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven? Klik dan op de link hieronder.

Ik heb interesse in de cursus hondenmassage

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Geslacht