Training

Puppycursus

Persoonlijke aandacht en kleine groepjes dat vinden wij belangrijk. Als de pup net in huis is, heb je vaak veel vragen.

Deze cursus is voor pups vanaf 7 tot ongeveer 12 weken. Is jouw pup 12 weken of ouder, dan kun je misschien beter starten met de basiscursus. Neem even contact op om te overleggen.

4

Lessen

30 minuten

Les duur

€ 72,50,-

Prijs

Over mij

Mijn naam is Mariëlla van Eijk en ik werk al een aantal jaren met veel plezier als zzp-er op de Martin Gaus Hondenschool in Zoetermeer en Katwijk. Ook heb ik mijn eigen hondenschool Dogs and Joy.

Naast de opleiding Kynologisch instructeur I, II en III op de Martin Gaus Academie, honden EHBO en hondentaal I en II, heb ik ook de opleiding tot honden masseur gevolgd. Het is prachtig om te zien hoe de hond na een aantal sessies heerlijk ontspannen kan genieten van de massage.

De opleiding tot detectie instructeur heb ik gevolgd bij de Nederlandse Speur- en Detectie Bond. Hier zijn we dan ook bij aangesloten om de kwaliteit te garanderen.

Detectie is niet alleen ontzettend leuk om aan te leren maar het versterkt ook de band tussen hond en eigenaar. Vooral drukke en onzekere honden zie je in veel gevallen veranderen in een hond met veel meer zelfvertrouwen en aandacht voor de eigenaar.

Verder vind ik, naast de puppy en basistrainingen, het geven van vervolgcursussen, behendigdheid, sport en spel, detectie en speurlessen erg leuk. Plezier in het samenwerken staat voorop.

Het up-to-date houden van alle kennis doe ik door regelmatig bijscholingen te volgen.

Ook geef ik graag privélessen. Persoonlijke begeleiding en afgestemd op wat nodig is. Zo kunnen er hele andere oefeningen gedaan worden omdat dat beter bij jouw hond past.

Voor leuke dierenartikelen van o.a. de bekende merken Pomppa, Dog Copenhagen, Relaxopet, Kong en nog veel meer, kunt u terecht op mijn webshop www.viervoeterplaza.nl. Natuurlijk kunt u de artikelen ook afhalen op de hondenschool. Wij geven graag advies.

Training locatie

Dit gaat jouw hond leren

Een goede start voor jouw pup in de belangrijkste weken van zijn leven. In 4 weken tijd leer je een heleboel over jouw puppy. Vragen over benchtraining, zindelijkheid, leren alleen te zijn, bijten en nog veel meer zullen we tijdens de lessen behandelen.

Maar ook spelen en balansoefeningen zijn erg belangrijk. Jouw pup leert om over, onder en door verschillende voorwerpen te gaan. Hierdoor krijgt jouw hond zelfvertrouwen. Alles wat jouw pup nu leert neemt hij de rest van zijn leven mee.

Daarnaast gaan we werken aan zelfbeheersing, zitten, hierkomen (heel belangrijk) en natuurlijk meelopen aan een slappe lijn. Aandacht voor de eigenaar is hierbij erg belangrijk.

Voor wie?
Voor pups vanaf 7 weken. Dit is de belangrijkste socialisatieperiode. Een goede start is een blije pup.

We werken met hele kleine groepjes zodat elke cursist alle aandacht krijgt en er tijd genoeg is om vragen te stellen.

Training bestaat uit:

Leren spelen
Voeding
Zindelijk worden
Benchtraining
Help, mijn puppy bijt
Meelopen aan een slappe lijn
Zelfbeheersing
Coördinatie en Balans oefeningen
Hierkomen

Schrijf je nu in voor de puppycursus

Wil je meer leren over het gedrag van jouw pup? Heb je vragen over de opvoeding of verzorging? Schrijf je dan nu in!

Maak een afspraak

Je kan altijd instromen bij de puppysursus. De cursus word gegeven op de binnenlocatie in Katwijk.

Wil je liever privétraining, neem dan even contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Geslacht
Betaalmethode